La Processó de Verges

Dijous Sant

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/wBi9_VCcNn8″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Horari:
A les 5 de la tarda desfilada de Manages, que recorren el poble, des de l’ajuntament, per a recollir les imatges que durant la nit formaran part de la Processó.

A les 10 de la nit representació del Misteri de la Passió a la plaça . Per accedir-hi cal haver adquirit una entrada, a través del ServiCaixa, fins el dimecres Sant o bé a la taquilla situada a la Plaça 11 de Setembre, durant tot el Dijous Sant.

A les 12 de la nit processó pels carrers , un cop feta la condemna de ser crucificat, Jesús amb la creu comença el seu recorregut fins a la crucifixió. La Processó comença i acaba a la plaça de l’església i fa un recorregut pels carres del poble, on, en llocs determinats, tenen lloc algunes escenificacions: la curació del cec, la 1a caiguda amb la verònica, les tres maries i les dones de Jerusalem, la 2a i la 3a caiguda.

És destacable el pas de la Processó pel Carrer dels Cargols per la singularitat de la seva ambientació i el doble final de la Processó: La Crucifixió, a la plaça de l’Església, i la reverència de la Dansa de la Mort davant del Santíssim.

Hem de dir que dins mateix de la Processó es pot veure la representació de la Dansa de la Mort, ja que en forma part com un quadre més.

Per a més informació: info@laprocesso.cat o Tel. 972 780 974.